Всеки се променя, независимо дали това става в краткия миг на човешкото съзряване или във вековното помъдряване на елфа. Знанието е тежко бреме, а безсмъртието - наказанието, което трябва да изтърпиш, за да получиш знанието.

ИндексPortalCalendarGalleryВъпроси/ОтговориТърсенеПотребителиПотребителски групиРегистрирайте сеВход

Share | 

Създаване на елф

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2
АвторСъобщение
Катсуко Намишава

Брой мнения: 2
Местожителство: XacKoBo

Герой
Име: Катсуко Намишава
Раса: Елф
Възраст: 23

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на елф   Сря Юни 02, 2010 4:12 pm

Име:Катсуко Намишава

Възраст:23

Ниво:1

Опит:0

Раса:Елф

Божества:Луна,Селестил,Леена

Снимка:

История:Катсуко бил отгледан в доста почитано елфско семейство.Баща му бил велик войн,а майка му аристократка,но при голямата война и двамата били убити.Отгледал го наи-добрия приятел на баща му-Нагаши.Той го научил на много неща.Как да прави магии,как да стреля с лък,как да борави с меч и как да се кланя на боговете си.Той не ходел на училище и постоянно тренирал да стане велик войн като баща му.Един ден в селото дошъл жрец.Катсуки отишъл при него и го попита въпроса койтп го мъчел постоянно:"Кои е убил майка ми баща ми"Жреца му отвърнал че това били горните.Катсуки се разгневил и излезнал.Стегнал си багажа и тръгнал.По пътя срещнал приятеля на баща му.Той му казал че няма да го спира да се махне,но иска да му даде нещо ,което принадлежало на баща му.Това била совата Пигуиджън.Оттогава на сетне тоий не се разделял с нея.И както си ходел из горите срешнал един старец стар познат от селото и го поздравил.Стареца му казал,че той е предопределен за по-велики дела от това да се шляе из гората.Тези думи го накарали да се замисли и той решъл да използва уменията си да се опита да унищожи горните

Сила: 10

Бързина: 5

Мъдрост: 10

Издръжливост: 10

Чар: 5

Вяра: 10

Слава: 0

Кръв: 30

Мана: 40

Енергия: 25

Талант-Огнена магия

Умения:

Магии:

Инвентар:Совата Пигуиджън,дрехи,хляб
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя http://www.zamunda.net
azl0257

Брой мнения: 1

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на елф   Пет Дек 03, 2010 8:44 pm

Име:Мурасаки Усуи

Възраст:215 години

Ниво:1

Опит:0

Нужен опит:50

Раса:елф

Божество: Селестин

Описание: http://browse.deviantart.com/?q=elf&order=9&offset=48#/duizun

История: Някога замисляли ли сте се какво е да живеете самотен безкраен живот на приключение? Аз водя подобен и нека ви кажа едно нещо-не бих го имал по друг начин. Откакто се помня съм бил сам и винаги съм бил въвличан в какви ли не луди и чудати приключения. Може да ви е странно, но винаги е било така и най-често се случваше нещо много опасно. Поради това мое качество досега съм прокудван от всеки град или селище в което реша да поостана за известно време. Другите раси, че дори и моета не харесват моят характер и станах единак от дете. Вече не помня как, но още когато бях много малък загубих всичките си роднини. Единственото нещо което помня оттогава е един човек и след години търсене най-накрая открих че това е било едно от божествата на демоните, враг на богинята която моето семейство почита поради талантите ни в електрическата магия. Така или иначе това се случи преди приблизително 210 години и омразата ми към този бог е все същата, дори по-силна. Той ми отне всичко и заради него съм различен от всички защото проклетникът остави своят знак на очите ми. Да сега всеки ме избягва защото очите ми са с формата на знака му. Друг сувенир, който ми остави е това което ми дават тези очи- не виждам нормално като всеки друг, а виждам в синьо и бяло. Да виждам магия, а не цветове. Както и да е заради него съм отшелник и винаги съм бил сам и прокуждан. Моето пътешествие обсипано с приключения продължава вече 210 години и се надявам да намеря място където няма да бъда отшелник, но засега такова не съм намерил, но има и един друг вариант- да накарам всикчи да ме приемат като стана велик маг. Това ми се струваше доста по достоверно и хората нямаше да се страхуват от мен ако поне знаеа името ми като герой....
Статистики: между основните си статистики имаше 50 точки за разпределяне.

Сила: 5
Бързина: 5
Мъдрост: 20
Издръжливост: 5
Чар: 10
Вяра: 5

Кръв: 15
Мана: 50
Енергия: 15

Таланти: Електрическа магия

Умения:

Магии:

Инвентар: Първоначалният инвентар се състои от 100 златни листа, обикновени дрехи, 2 хляба и медальон на верига с 2 кръста на нея
Вижте профила на потребителя
Елена Кайлийн

Брой мнения: 2

Герой
Име: Елена Кайлийн

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на елф   Нед Сеп 04, 2011 4:19 pm

Име: Елена Кайлийн

Възраст: 23 години.

Ниво: Първо.

Опит: 0

Нужен опит: 50

Раса: елф.

Божество: Ауния

Описание: Косата на Елена е дълга почти до кръста и е кестенява с отблясъци на меденорусо на слънце. Обикновено е права, но понякога се спуска на копринени гъсти вълни по гърба й. Лицето й е сърцевидно с високи изпъкнали скули, няма бретон. очите й са големи и топлокафяви, обрамчени са от гъсти черни мигли, които им предават много изразителна форма и изражение. Носът й е чип, устните й са бледорозови и плътни. Ушите й, както при всички елфи, са заострени в края.
Висока е метър и шийсет и седем; фигурата й е добре оформена. Дланите на ръцете й са деликатни и изключително фини, притежават дълги тънки пръсти.
Като характер тя е много интересна личност. Двете прилагателни, които я определят най-добре, са "прекалено емоционална" и "хиперактивна". Първото, защото всичко е възможно да я накара да се вълнува, независимо хубаво или лошо. Второто, защото никога не може да седи на едно място, просто трябва да прави нещо, дори да няма особен смисъл в действията й.
Обича да носи ефирни платове като коприна и сатен, харесва роклите и бижутата... Тоест, като цяло е типичната аристократка, но същевременно с това е изключително борбена личност.

История: Елена е родена като първородна дъщеря и единствено дете на своето семейство. Когато е била малка, баща й не е бил в особен възторг от факта, че има наследница вместо наследник, той като той самият бил воин и искал да има син, който да го наследи. Не възлагал никакви надежди на дъщеря си.
И с право - като малка, че и докато станала на петнадесет години, Елена била целеустремена, амбициозна, талантлива, упорита... но и прекалено нежна, за да бъде достойна наследница на баща си. По-скоро приличала на майка си, която била разглезена аристократка още от малка.
Но внезапно, когато станала на шестнадесет, нещо в нея се променило коренно. Не изгубила момичето - и бъдеща жена - в себе си, но станала много по-борбена, и то не само що се отнася до собствените й облаги. Наистина искала да впечатли баща си, така че започнала усилени тренировки с него.
Накрая станала достатъчно добра, за да сметне, че може да замине сама - била убедена, че ще е по-добре ако тръгне сама да си търси съдбата по света...

Статистики:
Сила: 5
Бързина: 10
Мъдрост: 12
Издръжливост: 7
Чар: 10
Вяра: 6
Кръв: 19
Мана: 36
Енергия: 24

Таланти: Илюзия е първият й талант и е най-развит. Има известни заложби за Огън и Вода, но опититите й да работи с тях са катастрофални в повечето случаи.

Умения: Много е добра в това да променя коренно външния си вид, при това без помощта на магия. Понякога може да бъде неразпознаваема.

Магии: -

Инвентар: 100 златни листа, обикновени дрехи, 2 хляба. Носи също така малко бижута, които са подаръци от майка й и един талисман на шията си, който носи от чисто суеверие, защото е подарък от баща й.
Ерагон Флейър

Брой мнения: 16
Местожителство: Хаково

Герой
Име: Ерагон Мистик

ПисанеЗаглавие: Re: Създаване на елф   Пет Окт 14, 2011 12:33 am

Име: Ерагон Флейър

Тегло: 80

Ниво: 1

Опит: 0

Нужен опит: 50

Раса: елф

Божество: Садарон , Ауния , Еноона

Описание: Ерагон имаше хубава добре поддържана бяла коса. Флейър имаше големи зелени очи , добре оформен нос и типичните за елфите заострени уши.

История: Семейството на Ерагон бяха бедни и необразовани хорица, но бяха много почтени и вярващи. Семейството му беше претърпяло много трудности ,но преди да разкажем за тях нека да започнем съвсем отначало. Ерагон Флейър беше най-големият син в семейството. Един ден бащата на Ерагон отишъл в гората да събира билки за майката на Ерагон ,която била болна, тогава горката женица гледала 2 деца които са на 10(Ерагон) и на 3(сестрата на Ерагон - Каталина). Семейството го чакали цели три дни да се прибере(Като се има на предвид ,че тази работа се върши за половин ден). Когато се върнал той бил полужив полумъртъв. Стои на легло 10 дни ,но след това умира. В последните си дни той дава на нашият герой медальон с някакви знаци по него от тогава Ерагон не се разделя с него. Белокосият много трудно изживява смъртта на баща си. След гибелта на бащата семейството едва свързва двата края. Майката на Ерагон взима нищожна заплата, защото трябва да гледа и децата си. Може родителите на Ерагон да не са ходели на училище ,но децата им трябвало задължително да ходят. В училище Ерагон се учил на обикновените предмети , но неговото училище можело да се изучава така трудно усвоимият калири. Ерагон много искал да го научи ,но някак си не му се отдавало. Той не спирал да го учи до завършването си ,но дори след толкова години труд той пак не го усвоил напълно. Можел да говори сравнимо добре ,но все пак не го знаел много добре. Флейър много обичал да ходи край едно езеро близко до къщата му. Там той се усамотявал и можел да мисли над нещата. Ерагон много обичал сестричката си. Тя била постоянно глезена от него. След време Ерагон завършил училище и си намерил работа ,като пазач на един склад. Един ден прибирайки се от работа заварва майка си мъртва в къщата, пронизана с меч в сърцето. Ерагон решава ,че трябва най-после да отмъсти за смъртта на родителите му и праша сестра си при чичо си, за да я гледа поне докато завърши основно образование и стане пълнолетна и решава да се запише в университета.

Статистики:

Сила: 9
Бързина: 10
Мъдрост: 7
Издръжливост: 9
Чар: 8
Вяра: 7

Кръв: сила + (издръжливост*2) = 9 + (9*2) = 27
Мана: (мъдрост + вяра)*2 = (7+8)*2 = 30
Енергия: бързина + (издръжливост)*2 = 10 + (9*2) = 28

Таланти: Земя

Езици: арис'абел , малко калири

Умения: Няма

Магии: Няма

Броня: Няма

Оръжия: Няма

Чанти: 100 златни листа, обикновени дрехи, 2 хляба , медальон подарен от бащата на Ерагон и кърпичка подарена от сестра му, за да си спомня за нея .

Създаване на елф

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото 
Страница 2 от 2Иди на страница : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Създаване на гюркче
» Създаване на герой преподавател
» Лоугън
» Създаване на вампир
» Създаване на морещиц